Praktisk rettskildelære

Praktisk rettskildelære - Pål A. Bertnes, Halvor Kongshavn, Kristian Dahle Trygstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål A. Bertnes, Halvor Kongshavn, Kristian Dahle Trygstad
DIMENSJON
3,8 MB
FILNAVN
Praktisk rettskildelære.pdf
ISBN
6633228537238

BESKRIVELSE

Praktisk rettskildelære er skrevet for alle som ønsker å finne frem til relevante juridiske kilder, enten i trykt eller elektronisk form. Forfatterne gir en oversikt over sentrale rettskilder og en beskrivelse av veien til disse kildene. Leserne gjøres dermed kjent med hvor de relevante rettskildene finnes, og hvordan de finnes. Boken gir en grundig gjennomgang av elektroniske veier til kildene, blant annet ved bruk av Lovdata, Gyldendal Rettsdata og Juridisk Nettviser. Boken viser også hvor leseren skal gå for å finne sentrale folkerettslige, EØS-rettslige og menneskerettslige kilder. Praktisk rettskildelære er et unikt hjelpemiddel for studenter, ferdige jurister, bibliotekarer og andre informasjonsmedarbeidere. Boken kan brukes både som oversiktsverk og oppslagsbok.

Forfatterne gir en oversikt over sentrale rettskilder og en beskrivelse av veien til disse kildene. Leserne gjøres dermed kjent med hvor de relevante rettskildene finnes, og hvordan de finnes. Praktisk rettskildelære er skrevet for alle som ønsker å finne frem til relevante juridiske kilder, enten i trykt eller elektronisk form.

Faget kjøpsrett gir en første innføring i de grunnleggende reglene om innhold og oppfyllelse av kontrakter. Kjøp Praktisk rettskildelære fra Bokklubber Praktisk rettskildelære er skrevet for alle som ønsker å finne frem til relevante juridiske kilder, enten i trykt eller elektronisk form. Forfatterne gir en oversikt over sentrale rettskilder og en beskrivelse av veien til disse kildene. Praktisk rettskildelære er skrevet for alle som ønsker å finne frem til relevante juridiske kilder, enten i trykt eller elektronisk form.

RELATERTE BØKER