Plan- og bygningsloven; lovkommentar

Plan- og bygningsloven; lovkommentar - Carl Wilhelm Tyrén | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Wilhelm Tyrén
DIMENSJON
12,39 MB
FILNAVN
Plan- og bygningsloven; lovkommentar.pdf
ISBN
2879940049366

BESKRIVELSE

Plan- og bygningsloven (lov 27. juni 2008 nr. 71) ble endret på en rekke områder i 2017. Boken gir en fyldig og praktisk oversikt over loven med tilhørende forskrifter og rettspraksis. Boken gir en fyldig og praktisk oversikt over loven med tilhørende forskrifter og rettspraksis. I byggesaksdelen er det blant annet nye regler for skjermingsverdige objekter, klagemuligheter og nabovarsel. Det er gitt en utvidelse av fritak for søknadsplikt for tiltak på bebygd eiendom og en presisering av saksbehandlingen knyttet til privatrettslige forhold. Kommunene har fått skjerpede tidsfrister for saksbehandling, og loven stiller nye og mer omfattende krav til foretak som søker sentral godkjenning. I plandelen er det blant annet innført skjerpede tidsfrister for saksbehandling av innsigelsessaker og for behandlingen av private reguleringsplaner. Innsigelse fra statlig og regionalt organ skal være begrunnet i vedtatte nasjonale eller regionale mål, rammer og retningslinjer. Det er innført overtredelsesgebyr for brudd på reglene om konsekvensutredninger.Målgruppen er jurister og planleggere i stat og kommune, arkitekter, ingeniører, entreprenører, byggherrer og folkevalgte.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Plan- og bygningsloven, lovkommentar, lov 27. juni 2008 nr.

Direktoratet for kulturminneforvalting. Besøksadresse: Dronningens gate 13 Postadresse: Postboks 1483 Vika, 0116 Oslo Tlf.: 22 94 04 00.

RELATERTE BØKER