Lokkeduen og sjøkapteinen

Lokkeduen og sjøkapteinen - Eva Marie Solheim | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Marie Solheim
DIMENSJON
5,1 MB
FILNAVN
Lokkeduen og sjøkapteinen.pdf
ISBN
9281083274492

BESKRIVELSE

Bror og søster - på hver sin side under krigen Wally var Gestapos lokkedue under krigen, og ble dømt til 20 års straffearbeid. Dødsstraff var også aktuelt. Wally var forfatterens tante. Forfatterens far, Wallys bror, var krigsseiler og konvoileder for de allierte styrker og ble høyt dekorert for sin innsats. De to søsknenes polariserte posisjoner under krigen er et dramatisk bakteppe for boken. De var fem søsken på den lille gården nordpå. Han som ble helt, og hun som ble forræder var de som var mest like i søskenflokken, og nettopp dem som deres mor var mest stolt av. Han, på flåten på det brennende havet, hadde intet kjennskap til hennes liv der hjemme. Hun, som svingte seg på silkestrømpelegger, mens gode nordmenn handlet på rasjoneringskort, kjente godt til sin brors konvoifart i Atlanterhavet.

Har du planer om å bygge kai eller brygge, er dette søknadspliktig etter havne- og farvannsloven. Det samme gjelder graving, mudring og utfylling.

Dette er kjøkkensjefens ansvar. Enkelt og effektivt. Arkitekt og møbeldesigner Nikki Butenschøn tegnet denne løsningen for det norske skuespiller-paret.

RELATERTE BØKER