Lirendreiere og lurendreiere

Lirendreiere og lurendreiere - Thor Gotaas | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Gotaas
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Lirendreiere og lurendreiere.pdf
ISBN
7702223662565

BESKRIVELSE

I denne boken får lirekassespilleren og mennesket bak dette instrumentet sin lavmælte hyllest. Boken presenterer lirekassens internasjonale og nasjonale historie, norske lirekassemakere og ikke minst forteller den historier om de som reiste rundt og spilte lirekasse in Norge. Det er også et kapittel om lirekassen anno 2002. Har litteraturliste og register.

Historien om ... Thor Gotaas: «Lirendreiere og lurendreiere» ... Alexander Kielland og hans krets»(Universitetsforlaget) Grundig og leservennlig studie av et avgjørende forfatterskap. Han har skrevet om lirendreiere og lurendreiere, landstrykere og vagabonder, han har skrevet lokalhistorie og ikke minst boka Først i løypa - historien om langrenn i Norge.

Les mer. Vår pris 323,- ... Thor Gotaas Lirendreiere og lurendreiere 2002 Norsk Folkemin nelags Skrifter Nr.

RELATERTE BØKER