Levd liv

Levd liv - Pål Espolin Johnson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Espolin Johnson
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Levd liv.pdf
ISBN
7517306715669

BESKRIVELSE

LEVD LIV er en overskuddsbok struttende av festelige "kanonportretter" og folkelivsbilder - fortalt med humor, poesi og inngrodd respekt for strenge skjebner og kår. Med sine særdeles veldreide fortellinger har Pål Espolin Johnson tatt vare på en del av norsk og norsk-amerikansk hverdagshistorie som var i ferd med å gå tapt. LEVD LIV er en ny og lettere revidert utgave av Olsen og tolv til (2013). Forfatteren skilderer også sine venner med kamera.«Pål Espolin Johnsons portrettkunst viser oss hvor uvanlig vanlige mennesker er.»Inge Eidsvåg

Begjær II kr 4 300,00 Kjøp; Blåtimen kr 4 700,00 Kjøp; Ragnar Thorseth - Levd Liv. Ragnar Thorseth er eventyrar og ekspedisjonsleiar.

Akkurat nå er de samlet til feiring i Oslo, men vi har funnet tilbake til noen glimt fra da de besøkte Hitra som kronprinspar. Levd liv. kr 5 700,00.

RELATERTE BØKER