Kloo. Spansk. Kortstokk 3 og 4

Kloo. Spansk. Kortstokk 3 og 4 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Kloo. Spansk. Kortstokk 3 og 4.pdf
ISBN
8457817311928

BESKRIVELSE

Kloo. Spansk. Kortstokk 3 og 4 Lær å lage setninger på spansk - fort! Kortspillet KLOO gjør språkopplæring til en lek. Spillet benytte læringsprinsipper som ligger til grunn for hvordan vi tilegenet oss vår første språk og fletter det sammen i et intelligent spillsystem. Begynn med stjernekortet og bygg deretter ut setningen ved hjelp av fargekodene på kortene. Kan legges som kabal eller med opp til 4 spillere. Kortstokk 3 og 4 har temaene steder og gjenstander

I Sverige har de hatt samme utseende i 30 år, så hvorfor ikke lage en ny kortstokk, tenkte jeg. Den femte og siste delegats plassering ble avgjort ved hjelp av en kortstokk. kortstokk på engelsk.

Spansk. Kortstokk 1 og 2 Lær å lage setninger på spansk - fort! Kortspillet KLOO gjør språkopplæring til en lek.

RELATERTE BØKER