Gudfaren

Gudfaren - Mario Puzo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mario Puzo
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Gudfaren.pdf
ISBN
2851323402440

BESKRIVELSE

Don Vito Corleones lojalitet er ikke betingelsesløs, men har du den først er det for bestandig. Han er Gudfaren - overhodet for den mektige Corleone-familien. En vakker sommerdag på Long Island i 1945 er familie og venner samlet til bryllup. På overflaten virker det som en idyllisk og bekymringsløs fest, men mange av gjestene har problemer de vil ha Don Corleones hjelp til å løse, og motsetninger og hat syder.Corleones tallrike dynasti har forgreininger overalt der makt og rikdom kan høstes: narkotika, prostitusjon, gambling. Det er en grenseløs, nådeløs krig der begjær og grådighet er drivkraften. For Corleone vil være enerådende. Alle metoder er tillatt i striden mot Togliatti'ene og de andre familiene som opererer på det samme markedet.

The Godfather. 9.2 IMDb 1972 • Drama, Krimdrama • USA • 177 min.

Gudfaren er basert på Mario Puzos roman med samme navn, og filmen er regissert av Francis Ford Coppola.Filmens historie spenner fra 1945 til 1955, og har med flere av datidens mest kjente skuespillere, deriblant Marlon Brando, Al Pacino og James Caan Gudfaren (1972) skildrer mafiabossen Don Corleone og hans familie i de første årene etter annen verdenskrig. Marlon Brando har tittelrollen, mens Al Pacino, James Caan, John Cazale og Talia Shire spiller søsknene Michael, Sonny, Fredo og Connie Corleone.

RELATERTE BØKER