Fugleguten

Fugleguten - Rune Belsvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Belsvik
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Fugleguten.pdf
ISBN
4328602023368

BESKRIVELSE

Sårt, men håpefullt om å finne sin plass i verda. Lukas trur at mamma er mest glad i veslesøster Alma. Og når Lukas ikkje oppfører seg, må stakkars pappa kjefte på han. Den fæle Lukas. Det er alltid noko med Lukas. Heller ikkje bestevennen Nico er alltid så grei. Men ein dag møter Lukas ein annan gut med eit heilt spesielt kjæledyr. Ei svart kråke. Kva er det med denne guten? Og kva skjer om Lukas òg får seg ein fugl? Vil alt bli annleis då?Rune Belsvik har skrive ei poetisk og sterk historie om Lukas, som prøver å finne sin plass i verda, i familien og blant vennene. «Fugleguten» er ei sår, men også håpefull forteljing. Illustrert av Sigbjørn Lilleeng.

Rune Belsviks skildringer av utenforskap og drømmer kan med stort utbytte også leses av voksne. Publisert 16.09.2019, kl ... «Det unike med «Fugleguten» er hvilket nærvær Rune Belsvik skaper ved å ta oss med inn i Lukas.

Og når Lukas ikkje oppfører seg, må stakkars pappa kjefte på han. Den fæle Lukas.

RELATERTE BØKER