Slik lærer du å svømme

Slik lærer du å svømme - Ørjan Madsen, Per Irgens | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ørjan Madsen, Per Irgens
DIMENSJON
9,94 MB
FILNAVN
Slik lærer du å svømme.pdf
ISBN
9479820430870

BESKRIVELSE

Del I av boken er skrevet for alle som skal lære å svømme, eller som ønsker å lære å svømme på egen hånd Den grunnleggende filosofien i boken er at for å lære å svømme må man først kunne dykke. Trygghet i og under vann oppnår vi ved å mestre de fire kjernefunksjonene dykke - flyte - gli - fremdrift. Del I viser hvordan vanntilvenningen kan gjennomføres slik at eleven venner seg til forholdene i vann og blir trykk. Det er grunnlaget for å mestre forholdene i vann gjennom 20 kjerneøvelser som munner ut i svømmedyktighet. Del II gir det teoretiske grunnlaget som gir innsikt i hvordan vannets egenskaper påvirker svømmeopplæringen, hvordan læring foregår, metodene som er mest velegnet i svømmeopplæring og hvordan svømmeopplæringen bør organiseres. Boken er pensum for instruktører ved Norges Svømmeskole. Den henvender seg til foreldre, instruktører, lærere og studenter, og er velegnet i svømmeopplæringen i skolen, klubber, lag og organisasjoner som driver med svømmeopplæring.

Veien til svømmedyktighet. Timeopplegg i svømming.

Den grunnleggende filosofien i boken er at for å lære å svømme må man først kunne dykke. Slik lærer du å svømme er skrevet for alle som skal lære barn og voksne å svømme, eller som ønsker å lære å svømme på egenhånd. I boken vil du finne leker og øvelser for å gjøre elevene trygge i vann.

RELATERTE BØKER