Ærens pris

Ærens pris - Anne Marie Meyer | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
10,12 MB
FILNAVN
Ærens pris.pdf
ISBN
4787624750898

BESKRIVELSE

Torger tok vekk hånden og blunket mot lyset. Ragna skuttet seg da hun så de feberblanke øynene. Svetten perlet på pannen hans, og håret lå fuktig inntil hodet. - Jeg vil ikke ha doktor, sa han hest. - Jeg har bare litt feber, det er ingenting å bry doktoren med. - Men du er syk. Jeg vil at doktoren skal undersøke deg, for sikkerhets skyld. Torger så på henne med et merkelig uttrykk i øynene, så var det som om han ga opp. - Doktoren kan ikke hjelpe meg nå, mumlet han.

- Jeg vil ikke ha doktor, sa han hest. - Jeg har bare litt feber, det er ingenting å bry doktoren med.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788205441859 Kjøp Ærens pris fra Bokklubber Torger tok vekk hånden og blunket mot lyset. Ragna skuttet seg da hun så de feberblanke øynene.

RELATERTE BØKER