På jobben

På jobben - Agnes Brønstad, Nora Frydendal Hoem, Marit Volden | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnes Brønstad, Nora Frydendal Hoem, Marit Volden
DIMENSJON
5,69 MB
FILNAVN
På jobben.pdf
ISBN
1748150062789

BESKRIVELSE

På jobben dekker kompetansemålene i programfaget Yrkesutøvelse Begrepene yrkesforståelse og yrkesstolthet går som en rød tråd gjennom kapitlene. Boka gir elevene en plattform for videre yrkesvalg. I de 8 kapitlene får elevene en innføring i lover og spilleregler som gjelder i arbeidslivet og en oversikt over oppvekst-, helse- og sosialsektoren og de yrkene de kan velge. Sentrale temaer i boka er bl.a. omsorg og service, privat og profesjonell, tverrfaglig samarbeid og brukermedvirkning. Ved å jobbe med spørsmål omkring veiledning, læring og opplevelser, blir elevene bevisstgjort sine egne holdninger og ferdigheter. Å forstå samfunnet ut fra et flerkulturelt perspektiv, er en viktig forutsetning.

Les mer om fagbrev og svennebrev Målgruppen voksne i arbeidslivet. Målgruppen er voksne i arbeidslivet som har fullført grunnskolen eller tilsvarende opplæring, og ... Som deltaker i Sykle til jobben får du 20% rabatt på nettbutikken til Polar.

2020: 381271 kg CO 2. 300 000 bilturer spart Timer.

RELATERTE BØKER