Jeg er en kvinne

Jeg er en kvinne - Toril Moi | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Toril Moi
DIMENSJON
7,95 MB
FILNAVN
Jeg er en kvinne.pdf
ISBN
9642326500866

BESKRIVELSE

Moi drøfter spørsmålet om det personliges plass i filosofi og teori. Med utgangspunkt i en analyse av Simone de Beauvoirs filosofiske stil viser hun at det går an å bruke det personlige uten å gi avkall på det filosofiske håpet om å komme fram til generelt gyldige innsikter. Har litteraturliste og register.

Det er jo noe av det mest naturlige som finnes. For meg er sex noe av det mest normale jeg vet om, uansett om det er med seg selv, samme kjønn, eller med det motsatte kjønn. Nordmenn flest er opplært til å respektere andre kulturer og religioner.

Jeg skjønner ikke hvorfor dere sier at jeg er mann, og at jeg har så dyp stemme. Jeg vet at jeg er kvinne, og det er ingen tvil om det, sier Caster Semenya, i ... Vi kvinner har et problem.

RELATERTE BØKER