Hva er det med mor

Hva er det med mor - Vigdis Hjorth | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
11,88 MB
FILNAVN
Hva er det med mor.pdf
ISBN
5528612706599

BESKRIVELSE

Mari, som er i tenårene, får høre: "hva slags mor har du egentlig?" Det er nettopp det hun prøver å finne et svar på. Gjennom dette morsportrettet blir vi konfrontert med spørsmålet om hvilket ansvar vi har for oss selv, og for hverandre. En gang, da jeg var mindre, sa jeg til henne at hun nesten var perfekt, at det bare var en ting. At hun ville vært perfekt hvis det ikke var for det. Det er ikke ditt, sier hun. Driter jeg meg ut, har det ingenting med deg å gjøre. Du behøver ikke like meg. Ikke forsvare meg. Du kan ta avstand fra meg. Du kan si: Mora mi er teit. Jeg forakter henne. Du kan si: Moren min drikker. Til venner, lærere, alle, hvem som helst, det er din rett, meg gjør det ingenting.

Du kan også bruke rådene på måter som passer for deg og din familie. Gjør det som er best for dere.

Leif Gullstein; Denne artikkelen er over ti år gammel. Roy Jacobsen sin siste roman, «Vidunderbarn», er en lettlest og sjarmerende fortelling om den unge, prepubertale Finn og hans mor. Hva er det med mor : roman Hjorth, Vigdis 2000.

RELATERTE BØKER