Harens år

Harens år - Arto Paasilinna | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arto Paasilinna
DIMENSJON
4,39 MB
FILNAVN
Harens år.pdf
ISBN
3031834142224

BESKRIVELSE

Vatanen og hans fotograf er ute på oppdrag et eller annet sted i Finlands dype skoger. Plutselig hopper en liten hare ut i veien foran bilen. Vatanen går ut av bilen for å se hvordan det har gått. Han finner haren, som merkelig nok bare er lettere skadet, og i samme øyeblikk tar han den storeavgjørelsen om å vende ryggen til hele sitt borgerlige liv.Fotografen gir snart opp å vente. Vatanen og haren vandrer rett inn i ødemarken.Dette er starten på et vanvittig eventyr, med bl.a. en overarbeidet bulldozerfører som går amok, en skogbrann og en blodtørstig bjørn.

Hør baksidetekst Vatanen og hans fotograf er ute på ... "Harens år" er fortellinga om hvordan en liten hare kan forandre et helt livsløp Vatanen og hans fotograf er ute på oppdrag ett eller annet sted i Finlands dype skoger. Plutselig hopper en liten hare ut i veien foran bilen.

Selv om jeg liker forholdet til Vatanen og haren godt, og jeg selv er veldig glad i dyr, var det ikke nok til at denne boka havnet på favorittlista mi. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive boka, men den ble litt vel rar. Arto Paasilinna (1942-2018) har en stor litterær produksjon bak seg.

RELATERTE BØKER