Fra ting til tekst

Fra ting til tekst - Bjørnar Olsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Olsen
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Fra ting til tekst.pdf
ISBN
1115605303255

BESKRIVELSE

I denne boka gir forfatteren en introduksjon til det teoretiske ordskiftet i arkeologien. Han presenterer de ulike teoretiske retningene og deres syn på forholdet mellom teori og data, på samfunn og endring, på materiell kultur og på arkeologiens rolle i samfunnet. Boka er skrevet som en innføring i teori for arkeologistudenter, men også andre med interesse for arkeologi og teoretisk debatt vil kunne ha utbytte av å lese den. Med litteraturliste.

. Å lese noen teksten betyr å irettesette noen på en streng måte.

"Roser regner aldri ned fra himmelen. Andre betydninger. I typografien betyr tekst tradisjonelt en spesiell, stor skriftgrad, nemlig bokstaver med en skriftstørrelse på 20 punkter.

RELATERTE BØKER