Den hemmelige hagen. Fargelegg de vakre motivene og finn de skjulte skattene

Den hemmelige hagen. Fargelegg de vakre motivene og finn de skjulte skattene - Johanna Basford | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johanna Basford
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Den hemmelige hagen. Fargelegg de vakre motivene og finn de skjulte skattene.pdf
ISBN
2960669432040

BESKRIVELSE

Likte du å tegne og fargelegge da du var liten? Bli med på den populære fargeleggingstrenden som har tatt verden med storm!Drøm deg bort i Den hemmelige hagen og skap noe vakkert, samtidig som du kan la tankene vandre og hverdagsstresset seile sin egen sjø. I den hemmelige hagens harmoniske univers er det ikke plass til mas og høye skuldre!Den hemmelige hagen er fylt med detaljerte og fortryllende motiver som bare venter på at du skal finne frem fargeblyantene og slippe løs kunstneren i deg. Mor deg også med å lete frem alle skapningene som har gjemt seg innimellom på sidene.Boken er beregnet på både voksne og store barn som elsker å tegne, og er dessuten den ideelle gave til en du ønsker å oppmuntre til å ta et pusterom i hverdagen."Den hemmelige hagen" er utgitt i 36 land og har solgt over 2 millioner eksemplarer verden over - finn frem fargeblyantene og la deg inspirere du også!

0 Handlekurv Fargelegg de vakre motivene og finn de skjulte skattene. 129,- Overvåk Til overvåkede produkter.

Fargelegg de vakre motivene og finn de skjulte skattene-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Den hemmelige hagen. Fargelegg de vakre motivene og finn de skjulte skattene og andre bøker av forfatteren none. Den hemmelige hagen.

RELATERTE BØKER