Treets skjebne

Treets skjebne - Shahin Gorgij | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shahin Gorgij
DIMENSJON
6,5 MB
FILNAVN
Treets skjebne.pdf
ISBN
4693185754250

BESKRIVELSE

Dette er historien om den fryktfulle fire år gamle jenta og hennes familie som flyktet fra regimet i Iran og krigen i Afghanistan, og som kom til Norge en vakker vinterdag i året 1990. I et nytt land prøver hun å finne sin plass i den brutale fysiske verden som stadig er i endring. Samtidig er hun ute etter svaret på menneskets eksistens, likhetstrekk og hensikt på jord. I mange av hennes reiser i ulike land oppdager hun at det er stadig flere endringer i den globale verdenspolitikken som kommer til å prege menneskelivet i fremtiden, i en mye større grad enn noen gang. Dette er en bok om hvordan man kan tilpasse seg i en ny kultur og et nytt samfunn uten at det til skade eller hinder for ens identitet. Jeg vil formidle til leseren at med visdom og kunnskap får vi en større forståelse for at vi er mennesker fra samme jord, og at uansett hvilken tro og kultur vi har så er kjærligheten det største og det mest betydningsfulle av alt. Det eneste vi lever for er et håp om fred og det å kunne leve uten frykt for fremtiden. Shahin Gorgij Shahin Gorgij er tobarnsmor, utdannet juridisk sekretær, og har jobbet mange år på advokatkontor og som selvstendig næringsdrivende. 20% av inntekten fra boken går til Røde Kors sitt arbeid med Flyktningguide.

guest Innlegg: 81342 Registrert: 27 Feb 2006, 00:15. Topp.

guest » 18 Okt 2004, 07:16 . Stange kommune ønsker at den enorme furua i Kavlebruvegen skal bevares, men beboeren som har treet helt inntil tomta, vil ha det fjernet. I 2010 satte en tilsvarende sak sinnene i kok i Sandvika da en mjøsfuru som fire naboer i over to år hadde forsøkt å få fjernet, nær var ved å ende i Tingretten. Jeg skal ikke spekulere i treets skjebne, om det ble hugget ned, eller om det til slutt ble tatt av stormen, men treet i Paradisbukta kan stå som en indikator på en sykdom som ser ut til å ramme Tromsø med hard kraft hvert år:trefellingssyndromet. Treets skjebne.

RELATERTE BØKER