Mot til å adlyde

Mot til å adlyde - Eugene Bach, Amy Parker | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eugene Bach, Amy Parker
DIMENSJON
10,18 MB
FILNAVN
Mot til å adlyde.pdf
ISBN
5293322731085

BESKRIVELSE

Shan er alene hjemme. Først finner han på mye å gjøre. Så blir det kjedelig. Han tar en tur ut av huset og oppdager åpningen inn til en spennende bambusskog. Shan vet ikke helt om han tør, men han våger seg inn likevel - og møter pandaen FuFu og vennene hans. Vennene til FuFu er flinke til å fortelle. Nå får Shan høre spennende historier fra virkeligheten - om andre som våget å gå inn i noe ukjent. Blant annet en misjonær som var modig nok til å adlyde da Gud ba henne reise til Tibet.Sanne historier fortalt av oppdiktede karakterer.

Blant annet en misjonær som var modig nok til å adlyde da Gud ba henne reise til Tibet. Sanne historier fortalt av oppdiktede karakterer.

Man trenger mot for å lene seg mot noen. Søgning på "adlyde" i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Alle deltakerne fortsatte til 300 volt.

RELATERTE BØKER