Idrett og alkohol 2

Idrett og alkohol 2 - Eli Torild Hellandsjø Bu, Arne Klyve, Dag Rekve | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli Torild Hellandsjø Bu, Arne Klyve, Dag Rekve
DIMENSJON
10,56 MB
FILNAVN
Idrett og alkohol 2.pdf
ISBN
8004441918078

BESKRIVELSE

IDRETT OG ALKOHOL 2 Hvorfor og hvordan benytte idrettsarenaen til forebygging av alkoholmisbruk? Med "KOKEBOKA" . hvor du finner retninglinjer for en trinnvis planlegging, gjennomføring og evaluering av forebyggende tiltak i idrettslaget. Hefte 2 setter søkelyset på forebygging i teori og praksis Fremgangsmåtebehovsanalyse, mål, tiltaksnivå, nettverkssamarbeid, gjennomføring, evaluering, justering, og rapportering Tiltakinformasjon, støtte, motivering, rollemodeller, holdninger, sosiale tiltak, alkoholreklame, kommunikasjon og regelverk

Mye tyder på at en del effekter av alkohol, særlig ved større inntak, vil hemme prestasjon både på kort og lang sikt. Forlagets omtale: IDRETT OG ALKOHOL 2 Hvorfor og hvordan benytte idrettsarenaen til forebygging av alkoholmisbruk? Med "KOKEBOKA" . hvor du finner retninglinjer for en trinnvis planlegging, gjennomføring og evaluering av forebyggende tiltak i idrettslaget. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke nyte alkohol i samvær med utøvere i denne alder.» NIF ønsker at alle idrettsklubber skal ha et bevisst forhold til temaet alkohol ved å ta i bruk verktøyene som er utarbeidet sammen med Av-og-til. Av-og-til samarbeider med Norges Idrettsforbund og ti andre særforbund.

Spiller kamper for 4 forskjellige "lag" innad i klubben. Jeg har som mål å nå 2.

RELATERTE BØKER