Håndverk og kunnskap

Håndverk og kunnskap Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Håndverk og kunnskap.pdf
ISBN
5053808362195

BESKRIVELSE

Dette er en artikkelsamling om håndverk og håndverkere og de kunnskapsformer som skapes i møtene og fellesskapet mellom kyndige håndverkere. Noen av forfatterne reflekterer også over hvordan en forsker kan gjøre tekst av håndverk, eller vitenskap av håndverk? Temaene i artiklene ble først presentert på et dagsseminar som Forum for kunnskapshistorie arrangerte i november 2005. Forfatterne kommer fra ulike fag og har ulike tilnærminger til hvordan håndverk bør forstås og analyseres. Alle deler et levende engasjement for håndverk og håndverkere.

men mangler inspirasjon og ønsket kunnskap. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å kjøpe heftene og også tegne abonnement om du ønsker det. Faglæreren mestrer forskjellige materialer, teknikker og arbeidsmåter og bidrar til at elevene utvikler tillit til egne evner og muligheter.

Noen håndverksfag er fortrengt av fabrikkmessige produksjonsformer som gjør produktet billigere, og enkelte håndverk ... Du får kunnskap om faglig forståelse for design, kunst og håndverk gjennom estetisk skapende arbeid, og innsikt i kunstfaglig teori og tilegner deg innsikt i vitenskapsteori og forskningsmetodologi. Du vil også få innsikt i pedagogiske og didaktiske grunnlagsproblem, og kunne se fagfeltet i kulturell sammenheng og samfunnsmessig perspektiv. Utdanningene gir kunnskap og ferdigheter innen ulike kunstformer og kunsthåndverk.

RELATERTE BØKER