Gartnerløs

Gartnerløs - Cecilie Løveid | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Løveid
DIMENSJON
11,77 MB
FILNAVN
Gartnerløs.pdf
ISBN
9159078818485

BESKRIVELSE

Cecilie Løveid regnes som en av de betydelige lyrikerne i norsk etterkrigslitteratur. Hennes sjangeroverskridelser fra slutten av sekstitallet og til i dag har hatt stor innvirkning på norsk dramatikk så vel som prosa og poesi. I denne samlingen viser Cecilie Løveid seg som en frodig og fabulerende lyriker som spiller på hele sitt poetiske register.

og 5 andre Bra? Kommentarer. Løveid kjenner menneskets ... Nye ritualer følger i så måte opp «Spilt» fra 2001 og «Gartnerløs» fra 2007 og inkluderer og skriver om andre kunstverk og til andre mennesker. Vandreutstillinger (Innbundet) av forfatter Cecilie Løveid.

Løveid debuterte på Gyldendal Norsk Forlag med Most i 1972. I 1982 debuterte hun som dramatiker på Den Nationale Scene i Bergen med Vinteren revner.Hun flyttet til Oslo i 1987.

RELATERTE BØKER