Barbapapas skole

Barbapapas skole - Annette Tison, Talus Taylor | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annette Tison, Talus Taylor
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
Barbapapas skole.pdf
ISBN
4293062639846

BESKRIVELSE

På tvillingenes nye skole er alt bare kaos. Lærerne klarer ikke holde kontroll på barna, som bare bråker og slåss. Barbapapa skjønner at ingen barn er like, og at alle ønsker å gjøre forskjellige ting. Derfor starter han sin egen skole. På Barbapas skole kan barna selv få velge. De kan for eksempel gå på Barbafin og Barbalalas musikkskole, lære om dyr med Barbazoo, eller skru og mekke sammen med Barbaflink. Dette er den femte boka om Barbapapa.

Og så er det meget sjovere. Om forfatteren Annette Tison og Talus Taylor dannede par, både professionelt og privat, frem til Annette Tisons død i 2010. Barbapappa og vennene hans bestemmer seg for å utforske havets mysterier og legger ut på en ubåtekspedisjon.

Om forfatteren: Annette Tison og Talus Taylor dannede par, både professionelt og privat, frem til Annette Tisons død i 2010. Barbapapas skole. I den lokale skole larmer børnene og vil ikke hører efter, men så beslutter Familien Barbapapa at lave en ny skole med musik, sport og leg.

RELATERTE BØKER