Solkongen

Solkongen - Lars Joachim Grimstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Joachim Grimstad
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Solkongen.pdf
ISBN
7314106321331

BESKRIVELSE

I Verdens Rikeste Land får statsministeren Verden Dårligste Nyhet: Oljen er borte. Norge blir lutfattig over natta. Vi snakker avispapir på do, kaldt vann i dusjen og aldri mer taco på fredager. Og mye,mye verre skal det bli. "Solkongen" handler om det man er mest redd for her i livet. Om gærne elgjegere, japanske keiserkobraer, solbrune svensker og gamle skjeletter. Og den handler om Finn Fahr, sønnen til en statsminister som begynner å gro pels på ryggen. "Solkongen" ble nominert til ARKs barnebokpris 2014 og til Brageprisen. "Lars Joachim Grimstad skriver for barn på en måte ingen andre her til lands gjør. (...) Det er gode setninger, gode dialoger og en veldig morsom fortelling om makt, galskap, tilhørighet og frihet."Mari Nymoen Nilsen, VG (terningkast 5)"Dreven actionkomedie uten hemninger. (...) I tillegg til actionhistorien får vi med visdomsord om svensker, nordmenn, skumle dyr, TV-seere og sånt. Slike bonus-vitser som gjør at mor og far slåss om hvem som skal lese høyt i kveld."Morten Olsen Haugen, Aftenposten"Det bobler og syder fantasi og fortellerglede av den nye boken, som har tittelen 'Solkongen'. (...) Morsom, spennende og slett ikke så dum."Marianne Lystrup, Vårt Land

Slowly an unusual love affair begins. Tommy's two friends Ole & Flemming give him tips on how to give Golden Sun some masculine appeal. Solkongen På Bora Bora treffer de også en meget spesiell svenske.

Se flere bøker fra Lars Joachim Grimstad. Solkongen - I Asko setter vi oss ambisiøse mål - og gjennomfører, sier Aleksander Jørgenrud. Han står på taket av Oslos største solcellepark, og håper han snart ser flere solcelle-blå tak i Oslo. Solkongen som glemte partiet.

RELATERTE BØKER