Kunsten å skremme barn

Kunsten å skremme barn - Anita Berge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anita Berge
DIMENSJON
11,87 MB
FILNAVN
Kunsten å skremme barn.pdf
ISBN
5602845044516

BESKRIVELSE

Det er for få skumle voksne i barnehagen, og det kan være farlig! I møtet med de gode grøssene - de vi kan fortelle om, synge om og ha det gøy med, gir vi barn mulighet til å utforske fryktfølelsene sine innenfor trygge rammer. Forfatteren setter det gode grøsset i et historisk og sosialt perspektiv. Hvordan forholder vi som voksengenerasjon oss til frykt, og hvilke konsekvenser har dette for barns oppvekst? Hvordan kan vi bruke det gode grøsset på en måte som beriker barns språk, lek og følelsesliv? I de ulike kapitlene presenteres grøssets egenart, skumle vuggesanger, folkeeventyr og spøkelseshistorier. Leseren får en innføring i gode metoder for å formidle grøsset, i tillegg til et stort utvalg grøssende gode fortellinger, sanger og regler til bruk i barnehagen. Boka er skrevet for barnehagelærerstudenter og ansatte i barnehagen. Anita Berge er dukkefører, foredragsholder og skribent i Alveslottet Dukketeater.

synge om og ha det gøy med, gir vi barn mulighet til å utforske fryktfølelsene sine innenfor trygge rammer. Les mer.

Kunsten å skremme barn : gode grøss fra vugge til småskole Forfatter: Anita Berge Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2015 Lengde: 12 t.

RELATERTE BØKER