Glemt

Glemt - Arnaldur Indridason | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnaldur Indridason
DIMENSJON
9,37 MB
FILNAVN
Glemt.pdf
ISBN
2959691909746

BESKRIVELSE

Glemt er den andre boka der vi møter den unge Erlendur Sveinsson. Boka gir dypere innsikt i hva som driver den eksentriske helten. Samtidig gir den leseren et unikt bilde av den tøffe livet på Island, med den kalde krigen som bakteppe.1979. En ung kvinne kommer over et lik i et avsidesliggende tjern utenfor Reykjavik. Sporene leder den unge og nyskilte Erlendur Sveinsson til den amerikanske marinebasen i Keflavik. Men amerikanerne er lite samarbeidsvillige overfor det islandske politiet. Parallelt etterforsker Erlendur en gammel og uløst forsvinningssak som knyttes til marinebasen. Tjuefem år tidligere ble en jente sist sett på skoleveien som gikk forbi marineområdets brakkeområde Kamp Knox.Arnaldur Indridason er Islands store krimforfatter, kjent langt utover landets grenser med bøker som Myren og Gravstille. Erlendur Sveinsson er hovedperson i de fleste av bøkene.

Hvis du har glemt sikkerhetskoden for å låse opp iPhone, iPad eller iPod touch, eller du får en melding som sier at den er deaktivert, følger du denne fremgangsmåten i stedet. Glemt er 5 bokstaver langt og inneholder 1 vokaler og 4 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp glemt i ordboka..

E-post Send ... Hjelp til deg som har glemt ditt NTNU-passord. For ansatte og studenter.

RELATERTE BØKER