Fryktens ansikt

Fryktens ansikt - Jane Mysen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
Fryktens ansikt.pdf
ISBN
2050285222395

BESKRIVELSE

En fremmed påstår at han er Johannes' bror. En mor han ikke husker, venter på den andre siden av Glåma. Det er vanskelig å tro det som blir sagt, og å tilgi at han ble satt igjen på barnehjemmet. Når Johannes nevner det for Anna, foreslår hun at de skal oppsøke leiren. Da de akte utover, kilte det i magen. De fortsatte gjennom Neby og over broen. "Hvor har de lagt seg til?" spurte Anna. Johannes pekte mot skogen, og var så spent at det gjorde vondt i magen. Da de fikk øye på lysskjæret fra bålet, gikk de rett inn på bålplassen. Den ulvelignende hunden rakk nesten ikke å knurre før eieren ba den tie.Johannes holdt hardt om Annas hånd, han var engstelig og aktet ikke å slippe.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Liv Steen. Hør baksidetekst Fra forlagets omtale: En fremmed ... Fryktens mange ansikter.

Den sørger for at kroppen er mobilisert og skjerpet for å takle situasjonen på best mulig måte. Kjøp Fryktens ansikt. En fremmed påstår at han er Johannes' bror.

RELATERTE BØKER