Ekteskap, skilsmisse og gjengifte

Ekteskap, skilsmisse og gjengifte - Thomas Ball Barratt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Ball Barratt
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Ekteskap, skilsmisse og gjengifte.pdf
ISBN
9029977764396

BESKRIVELSE

Dette manuset ble skrevet s tidlig som i 1938 av Thomas Ball Barratt. P grunn av tiden den ble skrevet i og store protester ble den aldri gitt ut. Manuset var rett og slett for kontroversielt. Det var ikke f r i 1991 at boken endelig ble utgitt av Filadelfiaforlaget AS. Noen r senere forsvant dessverre boken fra butikkhyllene. Som den gang da manuset ble stoppet, s ligger det ogs en egen historie bak denne utgivelsen. Den har ogs har blitt m tt med motstand fra andre forlag. Derfor er det min glede og mitt h p om at den p ny skal n ut til mennesker. Bokens grammatikk og skrivem te har blitt oppdatert. Jeg h per at boken vil v re til velsignelse for flest mulig.

På forskjellig vis berører og utfordrer de oss alle. om ekteskap, skilsmisse og gjengifte (Norsk Bibel 1988) Bibelen sier i Ordspråkene 22:6: «Lær den unge den vei han skal gå! Så viker han ikke fra den når han blir gammel.» Skriftsteder om ekteskap, skilsmisse og gjengifte kommer sjelden frem i forkynnelsen i våre dager. For noen tiår siden var skilsmisse sjeldent i menigheten. Skilsmisse aksepteres for hors skyld, og da gis det skilsmissebrev for deres harde hjerters skyld.

Først skal vi se på hvordan man oppretter særeie. Når ektefellene blir enige om å opprette særeie, må de inngå en spesiell form for avtale som kalles ekte- Alle ekteskap møter problemer, og med gjengifte som en forlokkende mulighet skal det mye til å ta vanskelighetene alvorlig og prøve å løse dem — eller tåle dem.

RELATERTE BØKER