Det nye litterære uttrykk

Det nye litterære uttrykk - Morten Claussen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Claussen
DIMENSJON
11,87 MB
FILNAVN
Det nye litterære uttrykk.pdf
ISBN
2591127326948

BESKRIVELSE

Det blir faktisk stadig vanskeligere for meg, ja meningsløst, å skrive et offisielt engelsk. Språket står mer og mer for meg som et slør man må rive istykker for å nå fram til de bakenforliggende tingene. (Eller det bakenfor liggende INTET). Grammatikk og stil. For meg synes de å være blitt like avfeldige som en Biedermeierbadedrakt eller en gentlemans urokkelighet. En maske. Den tid kommer forhåpentligvis, den er gudskjelov allerede kommet i visse kretser, da språket vil bli brukt mest effektivt ved at språket blir misbrukt til gangs.

Dokumenter blir en del av det litterære uttrykket. De nye dokumentarforfatterne ønsker å vise åpenhet om arbeidsmetoder og om det som... Det er nye generasjoner som definerer det.

Da begrepet ble skapt, ble det nettopp anvendt for å betegne den holdningen som preget den radikale intellektuelle gruppen i samfunnet. Kjøp Den nye litterære bølgen fra Cappelen Damm Undervisning Vi opplever en ny litterær bølge innenfor norsk dokumentarlitteratur. Den kjennetegnes av at subjektivitet og saklighet møtes og skaper en ny form for skrivekunst.

RELATERTE BØKER