Den lille mareritt-butikken og kile-krisen

Den lille mareritt-butikken og kile-krisen - Magdalena Hai | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magdalena Hai
DIMENSJON
8,72 MB
FILNAVN
Den lille mareritt-butikken og kile-krisen.pdf
ISBN
7424325243375

BESKRIVELSE

Nina er 9 år, og har ikke en egen sykkel. Hun har VELDIG lyst på en - men hvor langt vil hun gå for å få råd til en ny sykkel? Er hun villig til å jobbe i DEN LILLE MARERITT-BUTIKKEN, for eksempel? Bli med inn i et fantastisk univers med masse humor, frydefulle grøss og boblende fantasi! Forfatteren Magdalena Hai er nominert til en rekke priser, blant annet Nordisk Råd.

Pris kr 131 (spar kr 18). Bla i boka. Den lille mareritt-butikken og kile-krisen [Book or leaflet - 2020] Hai, Magdalena, fi., 1978-Den lille mareritt-butikken og kile-krisen Magdalena Hai, Teemu Juhani ; oversatt av Oskar Vistdal . Nina er 9 år, og har ikke en egen sykkel.

Men hun har glemt at mamma er allergisk! Alt kunne gått bra og hun kan gjemme Gullungen, men den superirriterende fetter Anton kommer på besøk! "Den lille mareritt-butikken og kile-krisen" av Magdalena Hai - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Norges ledende nettbokhandel med over 6 millioner titler! Svært lave priser, rask levering og fri frakt av bøker ved kjøp over 299,- Nina er 9 år, og har ikke en egen sykkel.

RELATERTE BØKER