Terrorjegerne

Terrorjegerne - Tom Bakkeli | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Bakkeli
DIMENSJON
11,76 MB
FILNAVN
Terrorjegerne.pdf
ISBN
5527815066352

BESKRIVELSE

Osama bin Laden er død, men hans etterfølger forbereder et comeback for al-Qaida som verden ikke har sett maken til. Vestlig etterretning settes i alarmberedskap da de oppdager at organisasjonen er i ferd med å skaffe seg biologiske våpen som kan ta livet av titusener og spre frykt over hele verden. Det må hindres for enhver pris. Under den strengt hemmelige "Operasjon Uranus" settes de norske agentene Bjørnar, Mags og Raheel inn i krigen mot terroristene som planlegger å ryste verden med et biologisk Tsjernobyl. Aldri har en thriller vært så nær terrorvirkeligheten, det mest omtalte temaet i vårt århundre.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-2 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. Totalkarakter 4,2 / 5 ... Kjøp 'Terrorjegerne, thriller' av Tom Bakkeli fra Norges raskeste nettbokhandel.

Det er ikke vanskelig å se at Bakkeli tidligere har skrevet dokumentarer, for boken minner tidvis om en dokumentar. Det er mange parallellhistorier, korte kapitler og et fint driv gjennom hele boken. Pris: 302,-.

RELATERTE BØKER