Teknologi og design i skolen

Teknologi og design i skolen - Liv Klakegg Dahlin, Anne-Gunn Svorkmo, Liv Oddrun Voll | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Klakegg Dahlin, Anne-Gunn Svorkmo, Liv Oddrun Voll
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
Teknologi og design i skolen.pdf
ISBN
9799391138832

BESKRIVELSE

Mange undervisningopplegg har blitt gjennomført innen teknologi og design i skolen. Det eksisterer et behov for å samle erfaringer og refleksjoner som har blitt gjort i forhold til disse. Denne boken bygger på prosjekter som har blitt prøvd ut i skolen eller på kurs for lærere. Boken har tydelig forankring i flere fag og dekker behovet for faglig refleksjon knyttet til praksis.Boken passer GLU og lærere i grunnskolen.

Forslag til prosjekter finner du nedenfor under Teknologi i praksis. Ta kontakt om det er noe utstyr du savner eller det et prosjekt du vil dele med oss. Cathrine Tømte (NIFU) og Jørgen Sjaastad (NIFU/NLA Høgskolen) har publisert en artikkel i nyeste utgave av Bedre skole om ny teknologi i skolen og hvilke utfordringer dette ofte medfører.

Kunst, håndverk, teknologi og design er en grunnbok i kunst og håndverk. Den er spesielt rettet mot lærerstudenter ved fagskoler og høgskoler og kunst- og håndverkslærere i skolen, men egner … Teknologi og design i skolen .

RELATERTE BØKER