Sunn mat ekspress

Sunn mat ekspress - Helle Brønnum Carlsen, Martin Kreutzer | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helle Brønnum Carlsen, Martin Kreutzer
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
Sunn mat ekspress.pdf
ISBN
2060334673856

BESKRIVELSE

Gjør det lett å leve sunt! Inneholder 66 oppskrifter på matretter med maks 5 ingredienser. Gled deg til kyllingsandwich og rabarbrayoghurt - og mye mer som gir deg overskudd i hver dag.

Generelt, i tråd med norske helsemyndigheter, bør et sunt kosthold være rikt på grove brød/kornvarer, frukt og grønnsaker, belgvekster (bønner/linser), magre meieriprodukter, magert kjøtt, fisk, og mindre av matvarer som har et høyt innhold av tilsatt sukker og mettet fett. Fokuset er på sunn og kortreist mat, matglede og matkultur, og Kristin vil gjerne ha matgleden inn i matpakka også. - Det er faktisk ikke så veldig mye som skal til for å gjøre en matpakke litt mer spennende og fristende, og samtidig sunn .

Since 26 years Sunn mat Sunn mat. Tips til vegetarisk middag Sunn mat.

RELATERTE BØKER