Motstrøms

Motstrøms - Kjetil Steinsholt, Silje Alise Ness | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjetil Steinsholt, Silje Alise Ness
DIMENSJON
5,86 MB
FILNAVN
Motstrøms.pdf
ISBN
4004926999057

BESKRIVELSE

I en tid der kartleggingsskjemaer og stringente pedagogiske programmer ser ut til å få stadig sterkere innflytelse, er det viktigere enn noensinne å bevege den pedagogiske litteraturen over i mer sprelske og overraskende retninger. Forfatterne presenterer her nye, forfriskende og innsiktsfulle perspektiver med utgangspunkt i temaer som lek, undring, improvisasjon, vennskap, usikkerhet og overlistende maktrelasjoner. Boken viser at noe av det beste vi erfarer som pedagoger er det som det ikke finnes noen teoretisk oppskrift for å kunne begripe. For å komme på sporet av nettopp dette, trekker boken linjer mellom ulike fagfelt. Forfatterne henter inspirasjon fra film, teater, rock og jazz, arkitektur, litteratur, filosofi m.m., i tillegg til mer kjente pedagogiske perspektiver. Forfatterne ønsker å skape en mer vital pedagogisk kultur og inviterer til å åpne nye dører, bryte ut av rigide konvensjoner og få frem pedagogikkens ikke-instrumentelle sider. Kjetil Steinsholt er professor i pedagogikk ved NTNU. Silje Alise Ness har mastergrad i pedagogikk fra NTNU og er barnehagestyrer i Sunndal kommune. «En vakkert skrevet, provoserende, leken og foruroligende bok.» - Professor Stephen Dobson, University of South Australia «Et fascinerende og originalt portrett av alt som er viktig i barnehage og skole men som vi sjelden tenker over.» - Professor Bernt Gustavsson «For alle som er interessert i levende, lekende og undrende pedagogiske prosesser er denne boken en gullgruve.» - Førsteamanuensis Maria Øksnes, NTNU «Endelig en vitenskapelig tekst som forteller leseren noe viktig: Pedagogikk kan faktisk være kunst.» - Skuespiller Arne Reitan, Trøndelag Teater

Han lenket til en svært interessant artikkel i Mr Malty's blog. Mr.

Motstrømsbassengene er godt isolert og gir deg mulighet til å svømme ute i din egen hage året rundt. Mens mange andre virksomheter stenger ned, startet klargjøring av byggetomta for Romsdalsgondolen mandag.- For oss er det riktig å satse motstrøms, sier adm.direktør Pål Ragnar Amundsen. Avherding med motstrøms regenerering. Frem til nå har alle industrielle avherdingssystemer vært like; de bruker store mengder salt for å regenerere og samtidig tillater de noe hardt vann å slippe gjennom ved drift. Swimjet, motstømsannlegg til basseng.

RELATERTE BØKER