Mitt navn er Knoph

Mitt navn er Knoph - Olaf Bull | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaf Bull
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Mitt navn er Knoph.pdf
ISBN
1207475083054

BESKRIVELSE

Nyheten om de merkelige omstendighetene rundt arrestasjonen av direktøren i a/s Kvarts, den pertentlige Jens Christian Sahle, går som en løpeild gjennom herreselskapet på Grand Café: Hvorfor tilstår han uoppfordret å ha begått underslag fra sin unge nevøs formue, og forteller gladelig at pengene er brukt på en elskerinne? Underslaget er bare begynnelsen på en gåte som driver Hans Bleng i oppdagelsespolitiet fra teori til teori: for hvem er den mystiske Knoph som er blitt sett sammen med direktør Sahle, og hvorfor blir han funnet død?

Lytt. Mitt navn er Knoph Forfatter: Olaf Bull Lån som lydbok.

Men han skrev også en vaskeekte kriminalroman. Flere kjennere av krimgenren betrakter denne boken som den kanskje første moderne kriminalroman i norsk litteratur. Ragnar Knoph fór gjennom det juridiske liv som en virvelvind, intens og kortlivet, og han etterlot seg en stor juridisk produksjon, deriblant standardintroduksjonen til Norges rett, som mer enn 60 år etter hans død stadig kalles "Knoph" blant jurister, selv om innholdet etter hvert er skrevet av andre. Marius Knoph is on Facebook.

RELATERTE BØKER