Mine gleders by

Mine gleders by - Richard Herrmann | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard Herrmann
DIMENSJON
6,21 MB
FILNAVN
Mine gleders by.pdf
ISBN
4430434675707

BESKRIVELSE

«London lar seg ikke oppleve under ett. Det er rett og slett for mye av alt» skriver Richard Herrmann i dette overflødighetshornet av bok, som i mer enn en generasjon har vært selve klassikeren i norsk reiselivslitteratur. NRKs legendariske Londonkorrespondent tar leseren med gjennom to tusen års historie, kultur og dagligliv, i en dypt personlig og kunnskapsmettet beretning.Boken, som nå utgis i en utvidet og oppdatert versjon, er et must for enhver Londonfarer, enten man skal dit kort eller lenge, kjenner byen som sin egen bukselomme eller er på kort førstebesøk - eller om man reiser fra lenestolen, og lar «Stemmen fra London» bringe London til leseren.Med etterord og tillegg ved Øivind Bratberg

Her er kuriøse fakta om hvert gatehjørne. Kjøp Mine gleders by fra Tanum Herrmann forteller om Londons historie - fra de første romere i Londonium til vår tids storby. I dagens London er kontrastene og motsetningene uten ende.

1990 - Gammel krone for en ny tid. 1988 - Livet med Elizabeth.

RELATERTE BØKER