Lemuria og Atlantis

Lemuria og Atlantis - Shirley Andrews | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shirley Andrews
DIMENSJON
3,12 MB
FILNAVN
Lemuria og Atlantis.pdf
ISBN
1514997625244

BESKRIVELSE

Hvor og når eksisterte de to tapte kontinentene? Finnes det bevis? Hva var Mu, og tyder blodtype 0 negativ på en gammel forbindelse med Atlantis? Hvilke fysiske særtrekk hadde lemurerne sammenlignet med oss, og hva kan vi lære av disse to sivilisasjonene? Basert på fengslende informasjon fra forskere og klarsynte svarer forfatteren på disse spørsmålene og mange flere, og utdyper hvorfor interessen for disse to tapte kontinentene griper om seg i vår tid.

Sjel, Kropp, Sinn. Pris kr 349. Map of the location of Lemuria and Atlantis.

Sclaters Hypothesis (0:30) 3. In 1860's ... Kjøp Lemuria og Atlantis fra Tanum Hvor og når eksisterte de to tapte kontinentene? Finnes det bevis? Hva var Mu, og tyder blodtype 0 negativ på en gammel forbindelse med Atlantis? Hvilke fysiske særtrekk hadde lemurerne sammenlignet med oss, og hva kan vi lære av disse to sivilisasjonene? Lemuria og Atlantis av Shirley Andrews.

RELATERTE BØKER