Herr Nysgjerrigper

Herr Nysgjerrigper - Roger Hargreaves | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roger Hargreaves
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Herr Nysgjerrigper.pdf
ISBN
4144337805488

BESKRIVELSE

* På listen over internasjonale, udødelige barnebokklassikere.* Vakkert gjenfortalt av en av Norges største diktere: Inger Hagerup.* Bøkene er solgt i over 100 millioner eksemplarer i 28 land.Dette er historien om hvordan innbyggerne i Vesleby klarte å kurere Herr Nysgjerrigper for nysgjerrigheten hans: Herr Nysgjerrigper stikker den lange, grønne nesa si borti alt. Ganske irriterende type tenker du sikkert da, men Herr Nysgjerrigper er egentlig en hyggelig fyr, han klarer bare ikke å styre nysgjerrigheten sin. Hører han en lyd bak en lukket dør, må han bare kikke gjennom nøkkelhullet. Og han er mer interessert i hva andre leser, enn hva som står i hans egen avis. En dag bestemmer vennene hans seg for å gi ham en lærepenge.Lille Herr Mann er en serie på 49 barnebøker skrevet av britiske Roger Hargreaves.Bøkene om Lille Herr Mann er elsket av barn og foreldre fordi de er hysterisk morsomme og kan leses utallige ganger. De er også elsket av barnehagepersonell og lærere fordi de tar opp følelser og egenskaper på en pedagogisk genial måte.

Artiklene er inndelt i temaer som verdensrommet, kropp og helse, dyr og natur, teknologi, miljø og klima. Fotografer, graffiti-kunstnere og herr nysgjerrigper er alle tiltrukket Berlins mange forlatte og forfallen steder, og flere nettsteder er dedikert til såkalte egenguidede turer i urbane strøk. Sørøst for sentrum, i Treptow-distriktet, ligger tidligere Spreepark fornøyelsespark hvor pariserhjul og mange andre karuseller har litt etter litt blitt "spist opp" av skogen. I år er nesten 2500 elever med i Nysgjerrigper-konkurransen! De er fra 70 forskjellige skoler fra Svalbard til Arendal.

Besøksadresse Drammensveien 288 0283 Oslo. Ring 22 03 70 00.

RELATERTE BØKER