Bare storm og solnedgang tok jeg med fra Hercegovina

Bare storm og solnedgang tok jeg med fra Hercegovina - Munib Delalic | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Munib Delalic
DIMENSJON
10,36 MB
FILNAVN
Bare storm og solnedgang tok jeg med fra Hercegovina.pdf
ISBN
3073588175447

BESKRIVELSE

Denne diktsamlingen viser ulike faser i forfatterens diktning som gjenspeiler hans dramatiske liv. Den første fasen begynner i Hercegovina før krigen på 90-tallet, neste fase er krig og sult og tilværelsen i mottak i Norge, mens tredjefasen er etter at han begynte å slå røtter i Norge.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! TRONDHEIM (VG) (Norge-Bosnia-Hercegovina 32-26) En rørt Sander Sagosen (24) herjet foran drøyt 8000 tilskuere i hjembyen Trondheim - og ga Norge en perfekt EM-åpning mot Bosnia-Hercegovina. Om Bare storm og solnedgang tok jeg med fra Denne diktsamlingen viser ulike faser i forfatterens diktning som gjenspeiler hans dramatiske liv. Den første fasen begynner i Hercegovina før krigen på 90-tallet, neste fase er krig og sult og tilværelsen i mottak i Norge, mens tredjefasen er etter at han begynte å slå røtter i Norge. Christopher var svak for solnedganger ved havet.

Vasko Popa: Den flammende ulvinnen. Solum, 1978.

RELATERTE BØKER