Winterkrigen

Winterkrigen - Janne S. Drangsholt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne S. Drangsholt
DIMENSJON
6,58 MB
FILNAVN
Winterkrigen.pdf
ISBN
8512610114206

BESKRIVELSE

Ingrid Winters hverdag er som vanlig preget av utfordringer. På jobben skal de flytte inn i åpent kontorlandskap med clean desk-policy og nye, synergiskapende samarbeidsformer, stikk i strid med Ingrids drømmer om professortittel og sabbatsår. Hjemme har Ingrid stigende bekymringer over datteren Alva, som løper feil vei på fotballbanen, ikke tør å ta på papir og lar seg herse med av klassens dronning Sara. Samtidig nærmer det seg jul, og uten å orientere mannen Bjørnar har Ingrid klart å invitere både foreldre, svigerforeldre, søster med barn, moster Kari og minst et par ekstra til en julefeiring som nærmer seg med stormskritt. Legg til den hypervellykkete nabodama med sin bloggsuksess på Ingrids bekostning, et par bekymringsvekkende kuler i nakken, en julekalender som aldri blir ferdig, foreldre som aldri er fornøyde og litt generell dødsangst, og du får Ingrid Winters hverdag i et nøtteskall. Winterkrigen er Janne S. Drangsholts tredje frittstående roman om Ingrid Winter.

Den finske fortsettelseskrigen begynte med sovjetiske bombeangrep mot Finland 25. juni 1941.Finnene kunne imidlertid gå til motangrep, og gjenerobret det karelske neset og Øst-Karelen.Krigen varte til våpenstillstanden 4.

Zimnjaja vojna; i Sverige vanligen kallat finska vinterkriget) utkämpades mellan Finland och Sovjetunionen, sedan Sovjetunionen den 30 november 1939, tre månader in i andra världskriget, anfallit Finland.Efter hårt och envist motstånd tvingades Finland den 13 mars 1940 gå med på fred och göra landavträdelser (10 ... Se beste pris på Winterkrigen. Sammenlign priser.

RELATERTE BØKER