Visjoner for det gode arbeidsliv

Visjoner for det gode arbeidsliv - Jan Erik Karlsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Karlsen
DIMENSJON
7,41 MB
FILNAVN
Visjoner for det gode arbeidsliv.pdf
ISBN
1606075926734

BESKRIVELSE

Visjoner for det gode arbeidslivet er den første samlede, samfunns- og atferdsvitenskapelige beskrivelse og analyse av hva «arbeidslivets grunnlov», Arbeidsmiljøloven, har betydd for arbeidslivet siden 1970-årene og frem til i dag. Boken forklarer hva loven har betydd som visjon og reformstrategi for arbeidslivet beskriver lovens premisser og særtrekk beskriver hvilke modeller for arbeidsmiljøregulering den bygger på presenterer en ramme for å forstå den betydning arbeidsmiljølovgivningen har hatt over tid gir en faglig reise gjennom vårt arbeidslivs senindustrielle fase gir et frempek mot de neste 30-40 årenes arbeidsliv og arbeidsmiljøNå, ved inngangen til den fjerde industrielle revolusjon med sin kunstige intelligens, robotisering, raske omstillinger og nye organisasjons- og ledelsesformer, er det særs viktig å klargjøre de verdipremisser og idealer Arbeidsmiljøloven bygger på. Selv om vi etter hvert har skaffet oss mye ny innsikt i og fakta om det norske arbeidslivet, viser boken at det fremdeles er mange hvite felter på vårt arbeidsmiljøkart. Den stiller spørsmålstegn ved om Arbeidsmiljøloven virkelig har bidratt til et «arbeidsliv i verdensklasse», og om arbeidsgivere, arbeidstakere og myndigheter arbeider sammen for å realisere denne visjonen.

Library Det er ikke det. Og selv om debatten knyttet til havvind har vært her lenge, er det først nå når flytende havvind er under utvikling at vi står foran et gjennombrudd.

Velkommen! Det gode arbeidsliv har over 20 års erfaring i bevissgjøringsprosesser innen jobb- og karrierevalg, stressmestring og forebygging av sykefravær. Vi jobber ut fra en helhetlig tilnærming - og vi ser at det nytter.

RELATERTE BØKER