Treningsdagboka

Treningsdagboka - Camilla Aastorp | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Aastorp
DIMENSJON
12,54 MB
FILNAVN
Treningsdagboka.pdf
ISBN
7531995209992

BESKRIVELSE

TRENINGSDAGBOKA er proppet med girl power, gir store doser inspirasjon - og heier på deg når du trenger det som mest. Når du loggfører øktene dine, får du muligheten til å klappe deg selv på skulderen og være stolt av innsatsen du har gjort for å ta vare på deg selv. You go, girl! Treningsfrue Camilla Aastorp er PT, foredragsholder og en av Norges mest populære influensere.

Innledningsvis gis det tips til utarbeiding av planer og hvordan du kan trene for å få en best mulig utvikling. Når du skriver opp gjennomført trening får du oversikt og nyttige opplysninger som kan legges til grunn for nye og bedre planer.

Alle grunnleggerne har mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole og bred erfaring fra en rekke idretter. Treningsdagbok er mye brukt i toppidretten blant profesjonelle atleter og trenere, men det er ikke noe i veien for at notatene kan være vel så nyttig for vanlige mosjonister også. Her finner du Olympiatoppens Treningsdagbok, og du får vite litt om hva som bør loggføres og hvordan du kan bruke loggboka som en kilde til læring, inspirasjon og motivasjon til å nå målsetninger. Treningsdagboka er proppet med girl power, gir store doser inspirasjon - og heier på deg når du trenger det som mest.

RELATERTE BØKER