Rekruttering og utvalg av medarbeidere

Rekruttering og utvalg av medarbeidere - Rigmor E. Grimsø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rigmor E. Grimsø
DIMENSJON
8,79 MB
FILNAVN
Rekruttering og utvalg av medarbeidere.pdf
ISBN
9118355776591

BESKRIVELSE

Et viktig hjelpemiddel for en hver bedrift som ønsker å vite hvordan de best mulig kan rekruttere og velge ut den arbeidskraften de trenger; og en god lærebok for dem som utdanner seg i faget. En hensiktsmessig oppdeling av fagstoffet og et omfattende stikkordregister gjør bokens ulike emner lett tilgjengelige.Boken er også tilrettelagt for den som driver jobbsøking, slik at den som søker arbeidsgiver vil kunne få både innsikt i og kunnskap om prosessen.

Grimsø fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788205329058 Rekruttering er det en virksomhet gjør for å knytte nye medarbeidere til seg.Rekruttering omfatter hele prosessen som foregår fra behovet for tilførsel av kompetanse eller arbeidskraft oppstår, til en ny medarbeider er på plass i organisasjonen.Denne prosessen omfatter behovsavklaring, jobbanalyse, kravspesifikasjon for stillingen, utlysning, søknadsbehandling, kartlegging og vurdering ... Søkeresultater for Rekruttering og utvalg av medarbeidere - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel Rekruttering av medarbeidere - utprøving av ferdigheter Arbeidet som gjøres for å tiltrekke seg kompetente medarbeidere til virksomheten er en av de viktigste oppgavene en leder har.

Psykologiske tester i arbeidslivet kan være nyttige verktøy i forbindelse med rekruttering, utvelgelse og utvikling av ledere og medarbeidere. Det å skulle ansatte rett person, på rett sted til rett tid er av de mest utfordrende og kompliserte oppgavene en leder kan ha. Det er samtidig også en av de mest interessante.Kurset 'Rekruttering og utvelgelse i praksis' omfatter hele ansettelsesprosessen fra A-Å, og inneholder verktøy, maler og hjelpemidler du kan ta i bruk når du rekrutterer for egen virksomhet eller hvis du skal ... Det ene utvalget omfattet 881 medarbeidere og ledere, ...

RELATERTE BØKER