Nettjournalistikk

Nettjournalistikk - Jan Thoresen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Thoresen
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Nettjournalistikk.pdf
ISBN
8110571223497

BESKRIVELSE

Når et mediums redaksjonelle innhold havner på Internett istedenfor på papir eller i kringkasting, dreier det seg om nettjournalistikk. Nettet er distribusjonsmediet. God nettjournalistikk er tilpasset digital distribusjon. Mange egenskaper er felles for journalistikken, uansett plattform. Alle journalister driver med idéutvikling, gjør research, foretar intervjuer og skriver ut saker. Hvilke ferdigheter og tenkesett bør så en nettjournalist tilegne seg?For å lage innhold som er viktig, relevant og berikende, er det viktig å forstå leserne ? ikke bare hvordan de leser nettavisene, men også hvordan de finner, oppfatter og deler det du skriver.Utviklingen går raskt, og journalistikken må endres i takt med denne om de etablerte medier skal henge med. Dette krever at ansatte i nettaviser følger med og ser at journalistrollen er i endring. Istedenfor å kjempe mot endringene, er det nødvendig å forsøke å være i forkant. Et mål med denne boken er å fange opp de vesentlige nettavistrendene for mange år fremover. Boken er skrevet for studenter i journalistikk og medievitenskap på høyskole- og universitetsnivå. Den passer også for ansatte i nettaviser. I stor grad er boken basert på beste praksis og dokumenterte resultater fra de store nettavisene. Funnene fra praksis understøttes av resultater fra nyere forskning på feltet.

482 liker dette. Boken Nettjournalistikk er utgitt på Gyldendal Akademisk og er en lærebok i nettavis for nettjournalister og webredaktører. Kjøp 'Nettjournalistikk, å lage en viktig nettavis' av Jan Thoresen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Bonus: Boken «Slik skriver du for nett» av Nina Furu nettjournalistikk Mange egenskaper er felles for journalistikken, uansett plattform. Alle journalister driver med idéutvikling, gjør research, foretar intervjuer og skriver ut saker. NRKs nettjournalistikk bør heller styrkes enn å svekkes for å føye kommersielle konkurrenter, skriver Bjarne Riiser Gundersen. Vår pris 335,-(portofritt).

RELATERTE BØKER