Lesefrø

Lesefrø - Trude Hoel, Gunn Helen Ofstad Oxborough, Åse Kari H. Wagner | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Hoel, Gunn Helen Ofstad Oxborough, Åse Kari H. Wagner
DIMENSJON
11,9 MB
FILNAVN
Lesefrø.pdf
ISBN
7227142423898

BESKRIVELSE

Leseaktiviteter er en viktig pedagogisk ressurs i barnehagens arbeid med språkstimulering. Denne boka bygger på erfaringer fra fire Lesefrø-barnehager og viser et bredt spekter av aktiviteter med barneboka i sentrum. Lesefrø tar utgangspunkt i den kunnskapen vi har om språkutvikling og språkstimulering for både barn med norsk som morsmål og barn med norsk som andrespråk. I forlengelsen av dette belyses en rekke praktiske emner som for eksempel å etablere en kultur for språk og lesing i barnehagen, samarbeid mellom barnehage og bibliotek, verdien av tidlig innsats og leseaktiviteter for alle barna i barnehagen.Boka egner seg for ansatte i barnehager og bibliotek, og for studenter i førskolelærer- og bibliotekarutdanningen.

Barnehagen han jobber i er med i LeseFrø-prosjektet og har gjennom dette fått tilgang på cirka 200 bøker fra biblioteket. Ettersom en betydelig andel av barna er tospråklige, er arbeidet med språkutvikling ekstra høyt prioritert.

Wagner, Åse Kari Hansen; Hoel, Trude; Oxborough, Gunn Helen Ofstad (2010). Lesefrø.

RELATERTE BØKER