Kunstfaglig og pedagogisk FoU

Kunstfaglig og pedagogisk FoU - Else Marie Halvorsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Marie Halvorsen
DIMENSJON
4,90 MB
FILNAVN
Kunstfaglig og pedagogisk FoU.pdf
ISBN
2666157383585

BESKRIVELSE

Boken Kunstfaglig og pedagogisk FoU tar i første rekke sikte på å dekke et behov for økt kompetanse innen kunstfag. Her drøftes både kjente tolkningsmåter knyttet til tekster, bilder og gjenstander, og forskning gjennom eget skapende arbeid. Det trekkes fram varierte eksempler, ikke minst fra hovedfags-/mastergradsoppgaver i forming/kunst og håndverk. Hensikten er å ta opp sentrale FoU-spørsmål felles for estetiske fagområder.I boken drøftes også et utvalg pedagogiske forskningsmetoder, i hovedsak av kvalitativ art. Disse er rettet inn mot didaktiske og fagdidaktiske problemstillinger, både innen kunstfag og innen andre skolefag.Målgruppen er både studenter på høyere nivå og faglig tilsatte.

Else Marie Halvorsen ... Kunstfaglig utdannelse har forlatt den materielle formgivning og er i dag opptatt av idéer. Det er som å hive studentene ut med badevannet.

Hun har vært med på å bygge opp og videreføre studiet i hovedfag/mastergrad i formgiving/kunst og håndverk, med særlig ansvar for FoU og didaktikk. En stor del av ansatte ved fakultets to institutter er utøvende og skapende kunstnere. Den overveiende delen av FoU-resultatene er derfor skapt på grunnlag av kunstnerisk virksomhet i form av konserter, utstillinger, forestillinger, cd-innspillinger og lignende.

RELATERTE BØKER