Hva er en flyktning

Hva er en flyktning - Vigdis Vevstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Vevstad
DIMENSJON
3,66 MB
FILNAVN
Hva er en flyktning.pdf
ISBN
2626361045798

BESKRIVELSE

Mer enn 60 millioner mennesker i verden er på flukt på grunn av forfølgelse, krig, vold og alvorlige brudd på menneskerettighetene. De fleste befinner seg på flukt i eget land. Flyktningkonvensjonen av 1951 stiller imidlertid krav om at en flyktning må ha krysset en internasjonal grense. Først da inntrer staters plikt til å gi beskyttelse. Hva innebærer det i praksis? Først og fremst at stater plikter å gi asylsøkere adgang til en asylprosedyre og vern mot retur til et område hvor liv og sikkerhet er i fare. Stater må derfor skille mellom dem som trenger beskyttelse og dem som ikke gjør det. Hva er en FLYKTNING gir svar på de mange spørsmål som knytter seg til flyktningbegrepet og til hvilke forpliktelser som gjelder. Fra 1990-tallet har flyktning- og asylpolitikken vært i rask utvikling i Europa, med etablering av et felles europeisk asylsystem. Boken retter derfor også søkelys på europeiske utfordringer og løsninger og Norges rolle gjennom deltakelse i Schengen- og Dublin-samarbeidet.

Deretter blir man vanligvis flyttet til en flyktningleir i et naboland og deretter blir du flyttet til et annet land som kan ta deg inn. Hva er en flyktning ? Ikke tilgjengelig lenger. Hva er en flyktning ? Tilbake til episodelisten Ung flyktning.

Når asylsøkere har fått endelig svar på søknadene sine, kalles de ikke lenger asylsøkere. Hva er en flyktning. Vigdis Vevstad.

RELATERTE BØKER