How to be ungdomsleder

How to be ungdomsleder - David Hasseløy | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Hasseløy
DIMENSJON
6,22 MB
FILNAVN
How to be ungdomsleder.pdf
ISBN
7890744191744

BESKRIVELSE

En teoretisk, praktisk og anvendelig bok som kan være til hjelp for ungdomsledere i små og store menigheter i deres daglige arbeid. Boken tar for seg et bredt spekter av temaer som for eksempel:- Hvordan lykkes med smågruppearbeid, ledersamlinger, ungdomsmøter, leire, økonomistyring.- Hvordan spille på lag med menighetsledelsen så man bygger ""hele menigheten""?- Hvordan gjøre sjelesorgsamtaler og hjelpe ungdommer gjennom kriser?- Hvordan forholde seg til ansettelse, arbeidsvilkår, osv.?"Kort og godt en viktig bok. David Hasseløy har levert en av få bøker på norsk som fokuserer på ungdomsarbeid og ledelse, og som jeg tror treffer målgruppen - ungdomsledere. Å være ungdomsleder er krevende, vanvittig moro, og veldig viktig. Kirken trenger derfor gode redskaper som denne boken. Boken er skrevet ut ifra en frikirkelig kultur, men er like fullt aktuell for ungdomsarbeid i Den norske kirke." - Morten Holmqvist, doktorgradsstipendiat i religionspedagogikk ved Det teologiske Menighetsfakultet

Kjøp boken How to be ungdomsleder av David Hasseløy (ISBN 9788230210260) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Vi har store ambisjoner ... Ungdomsleder sitter også i "Utvalg for trosopplæring, barn og ungdom", som har som oppgave å ivareta helheten i dette virksomhetsområdet. Vår nåværende ungdomsleder går over i en ny stilling, og vi søker derfor etter en person som er klar for å ta fatt på utfordringen med å drive og videreutvikle menighetens ungdomsarbeid. Det er kulturtjenesten som har ansvar for prosjektet.

RELATERTE BØKER