Droner i sivilsamfunnet

Droner i sivilsamfunnet - Frode Guribye, Astrid Gynnild, Bente Heggedal, Knut Torbjørn Moe, Åke Refsdal Moe, Lars Nyre, Rune Ottosen, Helge Veum, Øyvind Vågnes, Nils E. Øy | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Guribye, Astrid Gynnild, Bente Heggedal, Knut Torbjørn Moe, Åke Refsdal Moe, Lars Nyre, Rune Ottosen, Helge Veum, Øyvind Vågnes, Nils E. Øy
DIMENSJON
12,98 MB
FILNAVN
Droner i sivilsamfunnet.pdf
ISBN
9494584971911

BESKRIVELSE

Sivile droner er i ferd med å bli milliardindustri i Norge, og i mange fora omtales de som Norges nye olje. Men hva er sivile droner, og hvordan kan vi best sikre at droner brukes på ansvarlig vis i samfunnet vårt? Det er hovedspørsmålet som diskuteres i denne boka.Droner i sivilsamfunnet belyser temaet fra mange ulike vinkler. Hvem er aktørene, og hvordan samhandler de? Hva er egentlig forskjellen på sivil og militær dronebruk? Hva skiller hobbypiloter fra profesjonelle operatører, og hvordan kan studenter trenes i ansvarlig, eksperimentell utforskning av droneteknologi? Og ikke minst: Hva skjer med personvernet og enkeltmenneskene midt oppi alt dette?Den raske utviklingen på feltet tyder på at droner om kort tid vil være en integrert del av vår nye hverdag. Hvordan vil det påvirke transport, næringsliv, natur, overvåkning, personvern, kriminalitet, krigføring og kommunikasjon?

Den ... Deres tilstedeværelse terroriserer menn, kvinner og barn og skaper angst og psykiske traumer i sivilsamfunnet, står det i rapporten. Før dronene var det som om alle var raske.

Men hva er sivile droner, og hvordan kan vi best sikre at droner brukes på ansvarlig vis i samfunnet vårt? Det er hovedspørsmålet som diskuteres i denne boka. Droner i sivilsamfunnet belyser temaet fra mange ulike vinkler. Sivile droner er i ferd med å bli milliardindustri i Norge, og i mange fora omtales de som Norges nye olje.

RELATERTE BØKER