Det beste av norsk strikk

Det beste av norsk strikk En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,32 MB
FILNAVN
Det beste av norsk strikk.pdf
ISBN
4773162877666

BESKRIVELSE

En sjelden bokskatt! Det beste av Norsk Strikk er både sjelden og spesiell fordi den samler alle de klassiske strikkemodellene - i tillegg til moderne plagg inspirert av de kjente klassikerne. Her finnes både Mariusgenseren, Setesdalskofta, Fanakofta og kofter fra flere fra andre steder rundt i landet. Disse har igjen gitt inspirasjon til mønster på andre moderne plagg i boken. Her finnes plagg til voksne, både dame- og herremodeller, samt tilbehør som luer, votter og strømper med mønster fra de klassiske modellene. De samme mønstrene er også brukt på barnegensere med tilbehør, både til jenter og gutter. Det beste av Norsk Strikk er en bok alle strikkeglade må ha - en bok som samler de norske klassikerne vi alle er så stolte av!

Binding. Antall ... Det beste av norsk strikk inbunden, 2020, Norska (bokmål), ISBN 9788283820119.

Mange av våre ansatte har arbeidet på fabrikken på Dale det meste av sitt voksne liv, slik som familiemedlemmer før dem. De føyer seg inn i en 140 år lang rekke av medarbeidere som har bidratt i utviklingen av vakker norsk design med stadig mer holdbare og behagelige kvaliteter. Det beste av norsk strikk.

RELATERTE BØKER