Voldens ansikter

Voldens ansikter - Yngve Hammerlin, Paul Leer-Salvesen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yngve Hammerlin, Paul Leer-Salvesen
DIMENSJON
7,32 MB
FILNAVN
Voldens ansikter.pdf
ISBN
9580561781529

BESKRIVELSE

Dette er en bok om vold, ondskap og skyld. Men det er også en bok om kjærlighet, godhet og håp. Forfatterne belyser voldens ulike former og uttrykk og viser hvordan filosofer, teologer og forfattere har kjempet med voldsproblemene opp gjennom historien. Forfatterne gjør også rede for status innenfor den moderne voldsforskningen, utvikler andre og nye teoretiske perspektiv og viser hvordan spørsmålene omkring vold har fått ny aktualitet i kjølvannet av 22. juli. Voldens ansikter er skrevet som en dialog mellom Yngve Hammerlin og Paul Leer-Salvesen. Begge har i en årrekke forsket i fengsler og skrevet bøker om vold, skyld, straff, soning og tilgivelse. Begge har dessuten hatt fedre som har preget dem. Yngve vokste opp med en voldelig far i et ekstremt voldelig og totalitært hjem, Paul mistet sin far da han var 14 år. Personlige erfaringer kombinert med faglig tyngde har resultert i en dialog om vold og forsoning, som er åpen, sterk og engasjert.Boka er skrevet for studenter, fagfolk og andre som ønsker å berike og utdype sine faglige og eksistensielle spørsmål om vold.Bla i boka

Vivian har selv blitt utsatt for en type vold, og er opptatt av å få frem at det er et stort spekter av vold. Undertittelen på årets konferanse - voldens mange ansikter belyser nettopp dette. 21 Voldens ansikter.

Issuu company logo ... 17 Voldens ansikter. hende av medtatt oppgitthet over ikke å kunne kommunisere.

RELATERTE BØKER